Puolikkaita paloja
toiset puolet
aina ilman sinua
teräviä kiviä
jalkapohjia rikki repiviä
makeaakin makeampaa
(kuin on nimesi)
sekä kalpean
taivaankappaleen
kehällään kiertävän
luoksesi pyrkivän
valollasi elävän
uudenlaisia ajanlaskuja
sen jaksoja
ja kulkua
ja kaikki ilman sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut