kassan liukuhihnalla
kori kaljaa ja partaterät
ja niiden takana neidinalku
pyytämässä "papereita"
ylisuuren hupparin
hihan alta työntyy passi
ja ujo hymy hiusten alta
pyytää vielä askin L&M-sinistä
seteli ja vaihtorahat
kätkeytyvät taustameluun
nuorenmiehen askeltaessa
yksin citymarketista harmauteen
musiikki soi liian kovaa,
humaltuneen kädet punastuvat
ja puhdetyön vapauttaessa
kasvot ovat vain Auschwitzin julkisivu
Selite:
Avuntarve ei näy kaikille.
*Runo ei puolla itsensä vahingoittamista*
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikkien tammipöydän takaa elämän arkea katselevien tulisi lukea tämä riipaiseva runo
Sivut