Luja

Runoilija loveaholic



toivo, kuplien ja pyörteiden turkoosissa
 sillä merihevosella
 joka ei pinnalle jäänyt


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-meren oma maailmansa, turkoosit vedet, merihevoset toimii aina.

-itsekin rakastan merta ja pinnan alaiset teemat kiehtovat todellakin!

Toivoa on jokaisella elollisella, se on lohdullista tietää <3
Mahtava!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut