Istun lepotuolissa mökkilaiturilla.
Vieressä tyhjä puurolautanen ja
toinen kupillinen aamukahvia.
Sylissä puoliväliin ehditty
romaani.
Siinä seikkailen Singaporen viidakossa.
Taistelen sissijoukoissa tropiikkia ja
ihmisvihollista vastaan.
On vuosi 1945.
Kannet suljettuani, tänään, 9.7.2018,
olen tässä todemmin kuin
koskaan ennen
-- oman taisteluni voittaneena.
Kevyt sivutuuli huojuttaa rantakaislikkoa,
aurinko loikkii aaltojen harjoilla.
On niin hyvä olla.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno kokemus.
Sivut