Aina
katso silmiin
Ei
kosketa
Löydy
kuuntele
Sanoja
ole toiselle
Kaunis hiljaisuus
tuntea läheisyys
katso silmiin
Ei
kosketa
Löydy
kuuntele
Sanoja
ole toiselle
Kaunis hiljaisuus
tuntea läheisyys
Selite:
Ajattelin juuri kosketuksen tärkeyttä ja tuo siitä putkahti..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
En vain ole vielä oppinut et kirjoittaisin työstämällä ja muokkaamalla.
Sivut