Haluaisin yön kuiskivan
Tuulen tuoksua tuovan
Haluaisin kuunnella herkkää sointia
Samettista laulua
Haluaisin katsoa silmien taakse
Pudota katseen hellyyteen
Haluaisin vartalon läheisyyden
Lämmön tulevan
Haluaisin sydämeni vuotavan
Kauniita laulujaan
Selite:
Elämä voisi olla vaikka tällaista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
toivottavasti halu toteutuu:)
ihanan kaunis jälleen oiii:'>>.tämä antaa runojen ihanan tunteen.
[ja kiitos kommentistasi^^]
Sivut