Syksyn pureva viima nipistää kasvoja
Talvi ramppaa päälle lähes huomaamatta
Kesä ehti mennä..ei sitä huomannut
Pitihän sitä kaikenlaista, ei vaan ehtinyt
Hyvän kevään jälkeen arki yllätti ennen kesää
Olisi pitänyt...sitä vaan ei huomannut
Syksyn tullen ajattelee..paistoiko aurinko..ehkä
Siitä kesästä on jo niin kauan..en muista
Tai....en vain huomannut
Niin monta kesää........
Kuolivatko ne kevään tuuliin
Löytyisikö syksyn lehdistä se kesän kuumuus..?
Selite:
Vuodenajat tulevat ja menevät, lehdet kuihtuvat joka syksy, ehkä pala minustakin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi