Ajatuksin hyväilyt kiihkeät
ei sanaa
lähelläsi polte veressäni
ei sanaa
sanoissasi kutsu kuulematon
ei sanaa
kosketukses sydämen mykistää
ei sanaa
yritin kertoa ei ääntä
ei sanaa
miks vaikea on sanoa
sinua rakastan
Selite:
onko se vaikeaa, vai kuvitelmaa? Vaiko loppuessaan se vain jää pois
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Monien tapahtumien jälkeen itselleni on ihan yhtä vaikeaa tuo sanominen,-jossain on lukko, tykkäsin tästä runosta:) Hyvää syntymäpäivää:)! :)
Ei se ole ollenkaan vaikeaa, jos sen todella haluaa kertoa.
Sivut