Värähdys kehossa
tiedän sen
silti se yllättää
joka kerta
värähdys
tunne
hehku
sinun kosketus
tiedän sen
silti se yllättää
joka kerta
värähdys
tunne
hehku
sinun kosketus
Selite:
Läheisyyden fiiliksiä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut