Heräsin uutiseen
uutiseen johon en
halunnut uskoa
VOIKO OLLA TOTTA
Kuoleman vaunut
ylittivät rajan
uutiseen johon en
halunnut uskoa
VOIKO OLLA TOTTA
Kuoleman vaunut
ylittivät rajan
Selite:
Miitissä sanasta uutinen...tämä sana on ollut minun arjessani jokapäiväinen sen jälkeen kun Ukrainaan hyökättiin brutaalisti ihmisyyttä halveksuen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut