Kaksi viikkoa karhun unta
hiljaista murahtelua
kurahtelua kehonkielen
pitäisikö
herätä
kerätä
kävyt
sävyt
koristamaan
aurinkoista
päivää
unohtaa
jo
ikkunaan
lentäneen
varpusen
kaiun
hiljaista murahtelua
kurahtelua kehonkielen
pitäisikö
herätä
kerätä
kävyt
sävyt
koristamaan
aurinkoista
päivää
unohtaa
jo
ikkunaan
lentäneen
varpusen
kaiun
Selite:
Ikävän asian kaiku saattaa kimpoilla pitkään pinnoissa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosta tykkään
Elon asiat 🌹
Sivut