Kuljen unen nuoralla
Värien kirjo vie..kuin filmiin
Seikkailen sateenkaarella
Vaivun purppuraisiin unelmiin
Putoan upottaviin varjoihin
Kohoan kauas avaruuden taakse
Onko uneni hauras todellisuus
Tunnen sisälläni voivani koskettaa
Onko hauras todellisuus uneni....?
Selite:
Unen ja toden rajalla....unelmako...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siinä unen rajalla ollaan ehkä lähimpänä omaa sisäistä ja aidointa itseä - tiedostamista. Siksi se tuntuu niin upealta ja onnelliseltakin usein. Se on vapauden tunne.
Sivut