Yö saapuu piiskaavana tuulena
Ravistaen unieni lehtiä
Mieleni nukkuu levottomana
Kurkotan tavoittamattomia tähtiä
En unessa kuule
En pimeässä näe
Jokin yötäni polttaa
Hyvin lähellä...unen ajatuksin
Selite:
Levoton mieli haaveilee jotain ?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi