no nyt!
kaikki yhtäaikaa,ilmasta ja maasta
pihamaa tallottuna
väistelen pieniä nuolia,tulta ja jäätä
yritän unohtaa ja muistaa kaiken
hyvän ja pahan
rakkauden ja vihan
unet ja todellisuuden
mitälie mystistä realityä?
valkoinen on mustaa
punainen sinistä
ja sen lohikäärmeenkin henkäys
vain vesipisaroita
Panin ilkeys hymyileviä hampaita
Astarothin pahuus pusu poskelle..
Chtulhu päivänvalossa vain sydämenmuotoinen pilvi
ja Gabriel,se enkeliksi luulemani
vain keltainen koiran jalannosto portaiden vieressä..
eiköhän tämä mytologia nyt tässä..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi