En minä säyseäksi rupea,
enkä kapeammaksi,
enkä minä odota sinua
En minä odota,
juoksen paljain jaloin
pitkäksi kasvaneen heinikon joukossa
omaa päämäärääni kohti
Sinä tulet vastaan,
jos olet tullaksesi,
jonain timoteintuoksuisena päivänä
ja versot minussa
runollisia nimenmuodostuksia
Enkä minä aio sinua pitää,
sinä pidät itsesi,
niin kuin korsi pitää itsensä,
kun se taipuu toista vasten
ja sinä timoteintuoksuisena päivänä
avaisimme pelotta tähkämme,
jotta voisimme tuulessa kulkea
samaan suuntaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut