Sydämeni tanssii tulessa -
se liene ei vieläkään liian kiemuralla.
Eksyneenä himon ja kuoleman labyrinttiin
se tanssii näissä liekeissä,
kuin ammattilainen.
Ristinkö kätesi? (Ristithän käteni).
Manifestoidaan esille kaikki menneisyyden jumalat.
Poltetaan sillat ja rakennetaan täydet alttarit -
Sinä voit palvoa minun ihollani,
mikäli haluat.
Ja valvoa yöt henkiin yksi toisensa jälkeen/
ikuisuuden alla haaveetkin heräävät.
Luisen vankilani alla tumma,
tunteva elin
kokee makunsa niin kovin mureaksi
tanssiessaan tulessa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut