Peili kadoksissa peilitalossa -
tämä käänteinen todellisuus
on kasvattanut lapsuudenuskoni
realismikuvaa.
Itse olen vailla kuvajaista.
Kauas kadonnut totuus
olemassaoloni alkumuodoista
hukkasi laskelmansa
aikojen taakse.
On nyt tabula rasa.
Muistikuvia -
Oi' jos minulla olisi muistikuvia
ja edes muutama Midakselta
vahingossa eteeni pudonnut
kultaraha.
Tietäisinkö tällöin olevani
epäpyhä ja puhtaudenkuva.
Vangittu ja kadotettu
tutkielma?
Syntymänsä liekeistä saanut -
aamutähden valossa kylpenyt
vetten pimeiden taakse hyljätty
ja etsimättä jätetty:
"olipa kerran joskus jonkun rakas"
aikoina ennen tätä hyistä maailmaa,
jossa itseään saa etsiä
yksinäinen.
Matkustaa vaikka Bogotaan
tai Andeille.
Noudattaa pelisääntöjä
ja heittää noppia.
Löytäisinkö uutta vertaistukea
muinaisista piireistä
uuden aamunkoiton?
Hakisitko takaisin?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut