Lasikengillä hauraalla jäällä, luotan kohtaloon jos on uitava, uidaan, kun lennettävä, lennetään vaan milloinkaan ei saa pelätä tai pimeys juo tyhjäksi.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.4.2022 12:13 Star Kerrassaan upeaa, hyvää ajan tuomaa patinaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.4.2022 12:40 miloska Rohkeutta ja pelottomuutta huokuu runosi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut