Mieltäni hurmaavaa
katsoin peilistä nuoralla tanssijaa.
Trumpetin katkennut fanfaari,
loppuun kaunis piruetti
nuora alla petti.
Voimallani viimeisellä
hyinen hymy.
Kuollut onni
parrasvaloissa
sahanpuruissa maneesin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut