Ikuisuus, suuri sana.
Ikuisesti suurempi.
Rakkaus suurin.
Aikakin tarvitsee aikaa
muuttuessaan muistoiksi.
Ikuisesti suurempi.
Rakkaus suurin.
Aikakin tarvitsee aikaa
muuttuessaan muistoiksi.
Selite:
Runo annetusta ohjeesta käyttää ilmaisua "aikakin tarvitsee aikaa".
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut