Siinä hän nukkuu päiväuniaan
pää minun sylissäni,
täyttää koko sohvan,
pitkille jaloilleen ei se edes riitä.
On niin upea,
komea!
Ja maailman rakkain...
Minä silittelen varovasti hiuksiaan,
kultaa ja hopeaa.
Käsi kevyesti rinnallaan, sydämensä päällä
Unissaan hän hymyilee,
äännähtää kuin naurahtaisi.
Maailman rakkain...
Sitten hän herää,
katsoo silmiini ja nauraa ääneen.
Minun mieheni.
Ihan pöljä, ihanan pöljä
ja viisas, älykäs jekkuilija.
Hetkessä mukana aina täysillä, tunteella.
Romanttinen, kätevä ja käytännönläheinen,
tunteileva haaveilija ja nokkela ongelmien ratkaisija.
Rakastava, luotettava seikkailijani.
Ja maailman rakkain.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana sunnuntain piristys.
Rakkaus saa hyvälle tuulelle. 💕
Sivut