Samoilen ajan rannoilla,
mieleni tutkien muistoja muistojen takana.
Silloin ei minulla ollut ääriviivoja,
vain olemassaolo.
Ei ollut kaipuuta,
oli läsnäolon huuma
ja kaikki mitä tarvitsin asui sieluani.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut