Tahdon turkoosin meren,
oliivilehdot, teiden mutkat ja vuoret.
Voi saanhan pian auringon nousut
ja sanojen pehmeät soinnut,
öiden tumman lämmön,
tähtien kirkkaudet,
kuutamon halon....
Minä tahdon kotiin,
sinne missä sydämeni kuiskaukset
lauletaan ääneen ja bouzouki soi,
sinne missä viini maistuu ystävyydelle,
ja valo valaisee sisälle asti.
Tahdon kotiin, missä rakkaus ei ole sokeaa.
Selite:
Kirjoitettu Suomessa 2016, nyt olen taas kotona Kreetalla.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut