Ihanat, ihanat aamun hetket
kun päivä vasta hiipii
eikä aikakaan juokse.
Runo syntyy sana kerrallaan, säkeiksi.
Ne maistuvat runoilijan kielellä
hunajakahvilta.
Aamu avaa päivän muistojen kerääntyä
ja elämä kulkee.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut