Raskas sydän
kuin kivinen lintu
taivaasta pudonnut,
suoraan Helvetin esikartanolle.
Astu päälle saatana,
murskaa loputkin
ja painu helvettiin.
Näissä kyynelissä hengitän vieläkin.
Selite:
Mennyttä elämää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi