Samaistun,
kun en muista olla varuillani,
runoilija minussa herää,
alkaa sanoittamaan.
Juha Tapio laulaa pehmeän uskottavasti
että kelpaan kenelle vaan
ja minä ajattelen...
Niin.
Pitkä matka epäilystä luottamukseen,
lyhyempi polku toivosta uskoon.
Kaikki ja enemmän kuin vähän päälle
on vain elämää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tyylikäs runo.
Sivut