Niin kauan
olet kulkenut rinnallani,
sulkenut syliisi,
ottanut omaksesi,
osoittanut mitä tarkoittaa läheisyytesi,
tullut tutuksi.
Liiankin.
Hymyni alle olet piiloutunut,
katseestani sua nähdä ei voi
vaikka piinaat mua
päivästä päivään
ja unettomin öin.
Mä valitsen värit mielenrauhan
sekä soinnut ilonkin,
silti olet aina rinnallani,
totta joka hetkessäni
niin etten osaa enää kuvitella
miten voisin elää
ilman sua
ja kuitenkin salaa toivon
aikaa jäähyväisten.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ollako vai eikö olla/ rakastaako vaiko ei?
Sivut