Nyt minussa asuu hämärä,
tänne ei yllä aurinkotuuli,
vain kaukaiset tähdet
kertovat tarujaan
hiljaiseen huoneeseeni.
Kaikki mitä on ollut piirtää kuvia käsiini,
niissä tuoksuu kaipaus
jonnekin
missä on sininen koti
ja ilmassa kristallien kirkkaus.
Kuun pimeällä puolella
olen outo ja ainoa itseni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut