Sinun täytyy rakastaa enemmän
sitä toista, suurempaa miestä!
Muuten et voi ikinä onnistua.
Hän tunnistaa, vaikka et ole itsesi.
Ei jätä, jos työnnät itsesi syrjään.
Hän etsii, kun et tiedä kuka olet.
Jos toivot, että olisin täydellinen,
katsot vieläkin väärään suuntaan.
Siksi tarvitsen ensin vain ystävää.
Haluatko minut, vaikka en nyt elä?
Ethän unohda, jos en tiedä nimeäni?
Jaksatko minua, kun olen väsynyt?
Tiedän, että pääset minne haluat.
Mutta jos piirrän ristini kartalle,
niin onko päämääräsi siellä?
Selite:
Tämän miehen minä tunnen paremmin kuin kenetkään, koska hän on kaikkein lähimpänä, joten suosittelen ;) (13.11.2013)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo
Sivut