mihin me olemme joutuneet?
rehellisenä lopulta huomaa
mitä on tehnyt ja mitä ei
sisaruksia ei ole koskaan liikaa
veljiä on vähän
ja monet eivät uskalla siskoksi
toiset muuttivat kauas
enkä tiedä pääsevätkö he takaisin
onnistuisinko siinä
jos yrittäisin taas vielä kerran
edes jonkun vuoksi
en syytä onneksi enää edellisiä
me emme vain osanneet
harvat ovat näin hyviä vanhempia
isiä on kaksi
ja niin on siis melkeinpä äitejäkin
muistuttakaa minua elämästä
unohduin tähän paikalleni
mihin näistä sinä voisit ryhtyä?
Selite:
vielä... (05.11.2013)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut