Talvivalkoista

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 21:53

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 

Ulkona talvivalkoista
ja huurre hymyilee valoa
taittuneiden heinien yllä

Lumitähtien armeija
tuulen huulilla
puheessa vilpitön puhtaus

Kauneuden laskiessa verkkonsa mustaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin kaunis.

tyylikäs vastakohta

pidin todella paljon

Lämpimästi kylmän kauneudesta. Luonnossa riittää kuvaa.

Kaunis, hyvä runo

Kaunista, niin kaunista on puhtaan valkoinen lumi syksyn tummuuden jälkeen.
Ihastuttava runo!

Upeaa kuvausta,pidän.

Kaunista maisemaa luo runosi. Silmät lepäävät tekstissä, ajatukset näkevät.

Kaunista kerrontaa tutusta teemasta, antaa talvelle herkän tulkinnan. Pidin tästä paljon.

Lumi tuo talvivalkoisen ja valoisan, kaunista :)

Kaunista kuvausta

Upeita runokuvia tässä.

Kyllä! talvi on kaunista, talvikin :-)

Sulaan uppoavat sanasi kalaiset verkot!

Koskettavaa ja hyvin voi nähdä tämän runon lukiessaan.
 

Käyttäjän kaikki runot