Rakas isä

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 21:53

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Hänet viimeiselle matkalle saattelin,

Otsa oli kylmä
jo huulien alla

Sydän sammunut
ja omani

rinnassa tuskaa lausui
satutti jokaisella säkeellään

se kuului kai taivaaseen asti

Kuulin henkäyksen viimeisen
sen elämä puhalsi ulos

Näin silmienpinnan lasittuneen
hyvästi kuoleman viedä

Minä tunsin vain ikävän

Hänet käsiin jumalan annoin
luovuin paljosta
ja paljon tilalle sain

Muistojen metsäpolut mutkikkaat
surukukiksi tulla
jäähyväisiltä tuoksumaan

Ja siunauksen sain, keralla kiitoksen

Hyvää matkaa - rakas isä
Selite: 
Eihän tuosta ole kuin pari viikkoa, joten vielä sattuu,
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi, ajan myötä voi helpottaa.
Syvä osanotto suunnattoman suureen suruun.
Kauniisti kirjoitettu, osanottoni. 
 

Käyttäjän kaikki runot