Paljon ja vielä enemmän

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 21:53

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Tähtisumuna lentävät keijut
kun Jumala hetkeksi nukahtaa

On yö niin herkkä
ja sielussa liikutus puhuttaa
pilvien takaa
on aavistus ihanaa

Minä katson ja katson,
kun hetkikin pysähtyy
vain elämän kuulen
silti lähempänä kuolemaa

Olit jo mennyt
kun luoksesi löysin
ajatuksilla sinut saattelin
suru yössä kulkee
sen kai kulkea kuuluukin

Vielä hetken emmin, en tiedä mitä sanoisin
syliin jäi lämpö, vahva ja kaunis
kyynelhelmiin kietoutuen
rukoukseen käteni liitän

rukoukseen suuren kiitoksen

Niin läsnä olen, sitä sielujen sympatiaa
kuunsilta käy yli taivaan
yli elämän
silmäni suljen ja luulen
tänä yönä olen paljon

ja vielä enemmän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kyllä kirjoitat, koskettavasti, syvällisesti, rikkaasti ja hyvin. 
Äärettömän kauniisti kirjoitettu, kaipaus ja kiitollisuus todella kuultavat sanoistasi läpi. Upeaa!
Kiitollinen kannattaa olla elämälle ja rakkaudelle.
Kiitollisuus kantaa pitkälle.
 

Käyttäjän kaikki runot