Synneissään synnittömät

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Poveni poukamat, tähkäpäillä täytetyt
sinun käsiisi sopivat
Lanteideni notkot, riimit linnunlaulusta tehdyt,
hengityksesi tahtiin tanssien
Kosketuksesi voima,
virta elämän kielillä
kiihkonsa saanut

ja tämän teki jumala todeksi,

kosketuksen hurmaa,
läsnäolon siunauksessa,
synneissään synnittömät
annetun alun lupaus

Aamuruskon verenpunaa toistaen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, hekumallistakin tiivistunnelmaista kerrontaa.
Kaunis kiitos Sinulle,
 

Käyttäjän kaikki runot