Rakkaudessasi - unohtumaton

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Jos pähkinän sydän olisin
huulesi kosteallako koskisit
varoen vai hekumallako särkisit

Olenkin sanaton

Kova kuoreni, onkin makeaa hunajaa
jonka maku kielesi kuorruttaa
niin syvälle, niin syvälle maistaa saa

Olenkin kuoreton

Jos kyyneleilläni kysyisin
hurmiolla väkevällä huutaisin
sydänpohjaan itseni antaisin

Olenkin pohjaton

Poreilevana, skumppana kai kuplisin
himon väreisiin liikkein vastaisin
sinut ytimeeni vastaanottaisin

Rakkaudessasi - unohtumaton
Selite: 
Tätä ikuista rakkauden pohdintaa ja läsnäolon ihmettelemistä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet saanut runoosi suloisen eroottisen tunnelman, joka loppua kohti vain tihenee.. tykkäsin tästä.
Tosiaankin, välillä voi ajatella muutakin, kun alkaa kyllästyttämään.
 

Käyttäjän kaikki runot