Vanamoilta tuoksumaan

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Runotuuli piiskaa riimejään
myrskyn orastaville oksille
Ajassa jo aamun aurainnen ankkuri
punakultaa hiuksissaan

ja saapuvat linnut,
kun luoja luo uutta päivää
kieputtaa ruskoa meren vaahtopäihin
niityt nukkuvat herättää
vaikeroi hiljaisuus vielä hiven
rannan valkeaan hiekkaan jättää aaltojen askeleet

Kun aika on täysi
kun päivä helmenkirkkaana metsän varjoihin vaeltaa
rukouksin, riipaisevin, sammalmatolle laskeutuu
auringon silmät,
valosta rikkaat, katsovat maiseman kauniiksi niin

Runotuulikin nyt riimejään rakastaa
tyynen kertoo kielikuvin
uskalluksen uudistaa, nauttii hetken,
antautuen sanansa laskee, vanamoilta tuoksumaan
Selite: 
Väsymyksen psykoosissa kirjoitettu runo, vähän ennen nukkumaan menoa klo 1:16
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistavaa, puolen yön jälkeen ilmestynyt todellinen helmi.
Suuri kiitoz
Tosi rikas, moni kerroksinen, ehkä tunteellinenkin. Erinomaista. 
Kaunis kiitos sanoistasi.
Ok, joskus väsyneenä unen ja valveen rajamailla kirjoitellut itsekkin, öiseen aikaan. Jännää jälkeä saattaa syntyä. 
 

Käyttäjän kaikki runot