Kun kauneus unta näkee

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Katso noita sinisen sävyjä,
jotka hämärästä nousevat,
nukkuvien niittyjen ylle,
lähemmäs lahden poukamaa,
vesi varoen soutaa

Tähkäpäiden yllä  pyhä hiljaisuus

Kuule noita yökasteen
herkkiä helmiä,
jotka aamuun jo kutsuvat,
vesilintujen viistoja vasten,
sydänyön hämmennys siivillään

Kun kauneus uniiaan näkee
Selite: 
Mennyttä ja tulevaa kesää tässä mietin...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on paljon kaunista ja hyvää, se täytyy jokaisen muistaa.
 

Käyttäjän kaikki runot