Tuulen huuto

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 21:53

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 

Auringon välke lumisella niityllä
pakkasessa värisevät heinät
taivaalla poutapilvien eksyneet karitsat

Jumalattoman kaunista satua
sydämen on vain hiljaa aistia
vaipua pitkiin mietteisiin

Tuulen huudossa uudeksi tulla
tässä kultapilkkujen maassa
kokea sylintäydeltä aistiharhaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten kaunis!

Kaunis, hyvä runo

Äärettömän kauniisti
ja herkin vedoin
koskettavaakin,
hyvä runo.

Jotenkin meillä on aiheena sama
luonnon kauneus

Huikean kaunista kuvausta

Erinomainen syväle porautuva kuvaus.. Pidän kyl

uudelleen syntymistä

loistavaa kerrontaa

Luojan maalaus, parhain maalaus.

Kerrassaan upeasti ajateltu, etenkin tuo "kultapilkkujen maassa".
 

Käyttäjän kaikki runot