Tuulipuut

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 21:53

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 

Tuuli rakastelee koivujaan
riisuen niiden takkuiset oksat
lehti lehdeltä paljaiksi

Sateen itkussa syksy vaikeroi

Tuuli on raju
kun se taivuttaa alleen
alastomat puut

Usva piirtää verhot eteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rikasta ja raikasta, pidin. 😂 
Onneksi tätä lukiessa on kevät, se on hyvin lohdullista.
 

Käyttäjän kaikki runot