Sydämestä eksynyt

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Olisitko hetken,
hämmentäisit tuulen,
sateena tulisit,
aamuauringon kirkkaana,
Sinä - sydämestä eksynyt

Jäisitkö vielä,
kaiken jo mentyä,
unohduksesta unta näkisit,
sylissäni sykkien,
Sinä - sydänpintaani koskien
Selite: 
Runo rakkaudesta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaudesta on ihanaa kirjoitella runoja, kun sen osaa.
Valioluokan runoutta!
Kaunis kiitos sanoistasi.
 

Käyttäjän kaikki runot