Enkelin tekijä

Runoilija Yönsilmät

nainen
Julkaistu:
24
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:50

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Viikon 16. runoilija kiittää.
 
Jossain hän on,
siivin sinisin - minussa
Odottaen aikaa ilmestyksen ihmeeseen,
totaalisen tuskan tullen,
kuplivan ilon kirjaimilla,
rakkaudesta elämään

Ja jos oikein kuuntelen
kissankellojen kuiskatessa,
haastavan hämärän päättyessä,
auringon silmien loisteessa,
armosta se sanansa saa

tekee sydämeeni ihmeen,
sen, jonka vuodet pois vierivät
takaisin löytääkseen
uskosta - enkelin tehdä

 
Selite: 
Tälläinen pieni tekele - elämän ihmeestä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei mikään "pieni tekele" vaan kunnon runo, elämä on ihmeitä täynnä.
Kiitos näistä sanoista.
 

Käyttäjän kaikki runot