He olivat
kulkeneet
lapsesta asti
kaivaten
kohti toisaan
kun he
kohtasivat
tiesivät sen
heti
kun katsoivat
toisiaan silmiin
olen sinun
se oli
rakkautta
jo paljon
ennen
heidän syntymää
rajan tuolla
puolen
solmittu liito
©Jukka-Pekka Huttunen
kulkeneet
lapsesta asti
kaivaten
kohti toisaan
kun he
kohtasivat
tiesivät sen
heti
kun katsoivat
toisiaan silmiin
olen sinun
se oli
rakkautta
jo paljon
ennen
heidän syntymää
rajan tuolla
puolen
solmittu liito
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
omaperäisesti ajateltu runosi ihmiskohtaloista
kahden tarkoitetusta yhteydestä, ennalta ajatellusta
rakkaudesta ja sielukumppanuudesta - upeaa ajattelua
mistäpä ihminen rajat ja haltiat tietää
pidin paljon
ensisilmäyksellä
Minä ainakin haluaisin uskoa tähän!
Sivut