Hän uneton
jäähtynyttä kahvia
yöllä juodessaan
hän miettii
sitä sydämensä
pohjatonta
tyhjyyden syvyyttä
ja kun
väsymys saa
hänet nukahtamaan
niin
aina välillä
nuo kuiskaukset
joita hän
kuulee
hämärässä unessa
ketään näkemättä
ja koska
hän
ei saa
noista
kaikista sanoista
selvää
ne saa
hänet
aamulla herätessä
tuntemaan itsensä
levottomaksi
nuo kuiskaukset
joita hän
aina välillä
kuulee
hämärässä unessa
ketään näkemättä
ja tuo
sydämen
pohjaton tyhjyys
kertoo siitä
että
hän on
menettänyt
sen oman
ihmisenä olemisen
tärkeyden ja
arvokkuutensa
aivan kokonaan
jo aikoja
sitten
mutta ei
hän ole
menettänyt herkkyyttään
vielä
aivan kokonaan
tänään hän
ymmärsi sen
että näin
on hänelle
käynyt
ja niin
hän ymmärsi
sen että
jokainen huominen
on alkanut
olemaan yhtä
mystinen hänelle
niin kuin
on avaruuden
mustat aukot
niitä tutkiville
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut