Ei hän
ole ainoa
ihminen
joka on
juuri nyt
niin
sillä joka
ainoa ihminen
on joskus
juuri
niin
mutta tuon
elokuun yön
viileän
villi sade
se sai
hänet rauhoittumaan
ja kun
hän
oli rauhoittunut
niin hän
pääsi
itsestään ulos
ja hän
kykeni
vakavasti miettimään
sitä
mitä nuo
tunteiden haamut
vielä häneltä
haluavat
ja kun
on näitä
aamuja
silloin hän
kaipaa
sitä sinun
puhe judoa
joka on
mustan vyön
tasoa
©Jukka-Pekka Huttunen
ja kun
on näitä
aamuja
silloin hän
kaipaa
sitä sinun
puhe judoa
joka on
mustan vyön
tasoa
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
runossa paljon syvää pohdintaa
Upeaa taattua laatua sinulta taasen
Kyllä tykkäsin
Sivut