Pitäisi veistää heidät vahvoiksi. Etteivät murenisi matkalla.
Pystynkö siihen kun työkaluni ovat vanhat ja rikkinäiset? Voimani vähissä.
Pelkään että heistä tulee murenevia kipsikuvia joita joku myy pilkkahintaan rikkaiden huutokaupassa.
Kasvattaisinko heidät kivipatsaiksi?
Niitä on vaikeampi liikuttaa.
Ehkä minun on annettava heidän tehdä omat kuvansa itse.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi