syntymättömyyteni kuolema kuolemattomuuteni synty sinä tulit Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 15.3.2013 0:00 ollimolli hyvä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.3.2013 0:00 Grobbelaar Upea! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.3.2013 0:00 seba positiivinen pidin Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.3.2013 0:00 aquarius hieno! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
hyvä
Upea!
positiivinen
pidin
hieno!
Sivut