viisaat kädet pienen
puun luokse nostavat
punerva omenankukka
pehmeän sormenpään alla
kosketuksesta pienen
aukeaa,
lapselle kuiskaa:
-Kenelle on kerrottu
maailman kauneus,
kertoo sen moninkertaisesti
eteenpäin.
lapsi hymyilee
hymyilee vanha nainen
heille
on kerrottu
kauneus
Selite:
Kiitos mummu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi