Ajassa unohtuvat ihmiset ja kohtaamiset
tunteet liudentuvat ja saavutuksemme katoavat,
muistomme haalistuvat ja kuluvat hiljaa pois ja
Aika hävittää lopulta meidätkin.
Aika hävittää kaiken,
ympäriltämme kaupungit ja
sen korkeuksiin ulottuvat talot,
myös pystyttämme vallan ja kunnian patsaat.
Ainoa mikä jäljelle jää ja pysyy on Aika.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on syvää viisautta elämisestä, hienosti olet sanoiksi pukenut.
surullinen eli hyvä
Tässä on syvää viisautta elämisestä, hienosti olet sanoiksi pukenut.
surullinen eli hyvä
Sivut