Olet ajatuksieni
valoisa varjo.
Näkymätön tekijä
arkisessa päivässäni.
Olet elämäni voima,
vimma
ja sen tarkoitus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Olet ajatuksieni
valoisa varjo.
Näkymätön tekijä
arkisessa päivässäni.
Olet elämäni voima,
vimma
ja sen tarkoitus.
Kommentit
hieno tunnustus pidän
ihana runo :)
Epäröivistä ajatuksista
varmuus lopulta.
Itse kukin muistakoon
olevansa mahdollinen.
Vahvasti PienenSuurta.
Vahva tunne runossasi, hyvä
vahvan oloinen
Sivut