Pelätessäsi Kuolemaa,et uskalla elää elämääsi.
Jatkamista kivuttomampaa on luovuttaa,antaa periksi
ja seurata Kuoleman seireenikutsua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Pelätessäsi Kuolemaa,et uskalla elää elämääsi.
Jatkamista kivuttomampaa on luovuttaa,antaa periksi
ja seurata Kuoleman seireenikutsua.